Een gezellige drukte op de Revius kerstmarkt
Een gezellige drukte op de Revius kerstmarkt Ali van Vemde

Revius kerstmarkt brengt € 3.750,- op

21 december 2019 om 07:41 Onderwijs

WIJK BIJ DUURSTEDE Een gezellige drukte op het plein en in de school, donderdag bij Revius Wijk. Hier wordt de jaarlijkse kerstmarkt gehouden waar eten en drinken wordt verkocht, maar ook kerstcadeautjes. Er zijn spelletjes en er worden workshops aangeboden. Ook is er gezellige muziek Dit alles om lokale goede doelen te steunen.

Ali van Vemde

Voorgaande jaren was de opbrengst voor Serious Request, nu is gekozen voor de lokale doelen: Het Droomhuis en Jong Wijk in Beweging. Een mooie keuze want deze doelen zijn ook gericht op jongeren. Los hiervan is deze week ook voedsel ingezameld voor de Voedselbank. Rond half drie is de kerstmarkt afgelopen en kan de opbrengst worden geteld. Al snel blijkt dat het niet gaat lukken om de gehele opbrengst snel te tellen. Een voorlopige cheque van € 1.000,- wordt alvast uitgereikt aan de goede doelen, met de verwachting dat het bedrag hoger zal gaan worden dan vorig jaar, toen een bedrag van € 2.600,- bijeen werd gebracht.

Vrijdagochtend was het eindelijk zo ver! Na het tellen van de opbrengst van het schaatsen van vmbo-tl leerlingen, die zich daarvoor hadden laten sponsoren en een bedrag opleverde van maar liefst € 900,-, kon het totaal bedrag bekend worden gemaakt. Dit was inderdaad veel hoger dan vorig jaar: € 3.750- voor het Droomhuis en Jong Wijk in Beweging. Wat een fantastische prestatie!

Een cheque voor het Droomhuis en Jong Wijk in Beweging
advertentie
advertentie