De Kerstman met de kerstpakketten
De Kerstman met de kerstpakketten Jan Heijman

Kerstman, bedankt!

19 december 2019 om 18:39 Onderwijs Deel je nieuws

Wijk bij Duurstede – Donderdag 19 december 2019

Ook dit jaar heeft De Horn weer oog gehad voor de gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ieder jaar verrassen wij deze gezinnen met een leuk kerstpakket. Maar dat kunnen wij natuurlijk niet alleen! We zijn op pad gegaan in Wijk bij Duurstede en de middenstand heeft ons een warm hart getoond. Ook veel betrokken ouders hebben deze gezinnen verrast met lekkere, mooie of leuke geschenken. We willen de volgende bedrijven graag bedanken: Albert Heijn De Horden, Welkoop, Slagerij Mulder, Kaashuis Dorestad, Blokker, bakkerij ’t Stoepje, Van Heusden groenten en fruit, Lindsey’s Vis , C’est Bon en natuurlijk iedereen die deze gezinnen een mooiere kerst hebben bezorgd. De Horn wenst u fijne feestdagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit jaar heeft de ouderraad van De Horn weer oog gehad voor de gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ieder jaar verrassen wij deze gezinnen met een leuk kerstpakket. Maar dat kunnen wij natuurlijk niet alleen! We zijn op pad gegaan in Wijk bij Duurstede en de middenstand heeft ons een warm hart getoond.

Ook veel betrokken ouders van De Horn hebben deze gezinnen verrast met lekkere, mooie of leuke geschenken.

We willen de volgende bedrijven graag bedanken: Albert Heijn De Horden, Welkoop, Slagerij Mulder, Kaashuis Dorestad, Blokker, bakkerij ’t Stoepje, Van Heusden groenten en fruit, Lindsey’s Vis , C’est Bon en natuurlijk de ouders van onze school die deze gezinnen een mooiere kerst hebben bezorgd.

De Horn wenst u fijne feestdagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

advertentie
advertentie