Het Frans Odijk toernooi op Sportpark Mariënhoeve
Het Frans Odijk toernooi op Sportpark Mariënhoeve Judo Duurstede

Succesvol 33ste Frans Odijk Toernooi

5 december 2019 om 07:14 Vechtsporten

WIJK BIJ DUURSTEDE In het weekend van 30 november/1 december vond het 33ste Frans Odijk Toernooi plaats in de dojo in Wijk bij Duurstede. Dit toernooi vindt plaats in de dojo van Judo Duurstede. Na vrijdagavond alles klaar gemaakt te hebben kon het toernooi zaterdag en zondag helemaal losgaan.

Over twee dagen namen er ruim 600 judoka's deel aan het Frans Odijk Toernooi. Het is mooi om te zien dat dit toernooi altijd vol zit en wordt bezocht door verenigingen en sportscholen uit heel Nederland. Er hangt altijd een positieve sfeer onder de deelnemers, coaches en scheidsrechters. Het toernooi is qua organisatie weer succesvol verlopen. De scheidsrechters hebben alle wedstrijden weer in goede banen weten te leiden.

Qua judo is het ook succesvol verlopen voor de judoka's van Judo Duurstede. Het is goed om te zien dat er ook veel eigen judoka's deelnemen aan dit sterk bezette toernooi. Het niveau van het toernooi blijft elk jaar weer hoog,

1e prijs: Manu de Munnik; Bo Knoppert

2e prijs: Thijs Versteeg; Ryan Lobbe; Jongoh Jelier; Sytske Norg; Ian Galan; Pepijn van Kooten Niekerk

3e prijs: Lizzy Koch; Evi Dirksen; Liam Vermey; Olle Homburg; Karsten van Dam; Tobias Becht

De overige deelnemers van Judo Duurstede hebben goed judo en goede inzet laten zien, maar vielen net buiten de prijzen. Op naar de 34e editie en bij deze willen wij alle vrijwilligers bedanken voor jullie inzet, want zonder jullie is er geen toernooi.

advertentie
advertentie