Wijks Kinderspektakel
Wijks Kinderspektakel Ali van Vemde

Wijks Kinderspektakel: indoor bewegen en spelen

3 december 2019 om 07:03 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Twee dagen lang indoor spelen in de kerstvakantie. Dat kan weer op donderdag 2 en vrijdag 3 januari. Een feest voor kinderen van alle leeftijden op Sportpark Mariënoeve. De afgelopen jaren was het een groot succes en ook nu worden weer heel veel kinderen verwacht.

Ali van Vemde

Ruim 1000 kinderen bezochten vorig jaar het Wijks Kinderspektakel. Dat zal dit keer niet minder zijn, want er zijn nu nog meer attracties die geschikt zijn voor kinderen van diverse leeftijden. Buurtsportcoach Tobias Wijnmaalen: "Na het grote succes van de afgelopen twee jaren verwachten we ook nu weer veel kinderen. We hebben ook dit keer weer een paar veranderingen doorgevoerd, zodat het voor alle kinderen nog leuker wordt. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar zullen zich prima vermaken. Naast de luchtattracties kan er ook worden deelgenomen aan verschillende clinics."

VIER ZALEN SPEELPLEZIER Voor de jonge kinderen is er een afgesloten Kids Paradijs met zitruimte. De grotere kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de andere zalen met verschillende attracties en clinics. Stichting Wijksport organiseert het Wijks Kinder Spektakel in samenwerking met Stip Verhuur, Rene Sports en Levitas. Dit jaar zijn er toffe interactieve kindershows met muziek van de Kidz-DJ, bekend van zijn vele optredens door het hele land en zijn optredens met Sinterklaas op tv. Hij bracht al meerdere cd's uit. Ook nieuw is dat de kinderen samen met vrienden/vriendinnen op de foto kunnen. Zij krijgen een magneetstrip die ze kunnen ophangen. Wie wil er nou niet zo'n tof aandenken aan het Wijks Kinderspektakel! Ook kan de foto worden verstuurd naar een of meerdere e-mailadressen zodat ze de foto ook digitaal hebben. Er wordt een leuke winactie gehouden: wie heeft de leukste foto!

.CLINICS Om mee te doen aan de clinic en zeker te zijn van een plek kun je je alvast inschrijven voor: lasergamen, freerunnen, kick-fun en turnen. Lasergamen kost € 4,-, de overige clinics zijn gratis. Inschrijven kan via de website van Stichting Wijksport of via sjorssportief.nl

VRIJWILLIGERS Bij zo'n groots evenement zijn heel wat vrijwilligers nodig. Veiligheid staat bij het Wijks Kinderspektakel hoog in het vaandel. Wil jij deze dagen meehelpen, meld je dan aan bij Tobias Wijnmaalen, tobias.wijnmaalen@stichtingwijksport.nl of 06 17413517.

KINDERSPEKTAKEL Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari gaat het evenement plaatsvinden in de sporthal op Sportpark Mariënhoeve aan de Lekdijk Oost 16 in Wijk bij Duurstede. Tickets kunnen via de website stichtingwijksport.nl worden gekocht. In de voorverkoop kost een ticket € 10,- (+ € 0,35 administratiekosten) en aan de deur € 12,-. Dit is inclusief onbeperkt drinken, fruit (bananen en appels) en één broodje hotdog. Na 5 december kunnen kaarten ook weer worden gekocht bij de grote Jumbo in Wijk bij Duurstede voor € 10,-.

advertentie
advertentie