Heerjansdam 1 - SVL 1

1 december 2019 om 19:11 Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag 30 november 2019.

Afgelopen zaterdag speelde SVL gelijk met 3-3 uit tegen Heerjansdam in Heerjansdam. SVL begon de wedstrijd nogal voortvarend want in de tweede minuut was het al 1-0 voor SVL. Daarna maakte SVL zich wel moeilijk de ploeg van Heerjansdam hanteerde veelal de lange ballen waar SVL het moeilijk mee had. In de gehele wedstrijd waren er diversen kansen voor beide partijen maar werden te gemakkelijk gemist. Gezien de wedstrijd die eindigde in een 3-3  gelijke stand was voor SVL wel teleur stellend er zat meer in gezeten. Willem Baaij en SVL kunnen kan trotst zijn op zijn hattrick.

In de 2e minuut werd het uit een aanval via Jens van Doorn die de bal speelde naar Ali Alkan die op zijn beurt de bal door speelde naar Willem Baaij die de bal hard in doel van Heerjansdam schoot 0-1. In de 19e minuut werd uit een corner door een speler van SVL hens gemaakt, de penalty werd onhoudbaar achter Paul Emons in geschoten 1-1. Maar in de 34e minuut werd het 1-2 voor SVL, uit een vrije trap werd de bal door Willem Baaij hard achter de keeper van Heerjansdam geschoten. In de 42e minuut bracht Jens van Doorn de bal voor en kopte Ali Alkan net naast. Net voor de rust was het Paul Emons die een doorgebroken speler van Heerjansdam de bal maar net kon onderscheppen, met de stand 1-2 werd er gerust. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. SVL was na de rust nog niet bij de wedstrijd of er vielen in de 46e en 47e  bij twee uitbraken twee doelpunten waar de verdediging geen antwoord op had en was het 3-2 voor Heerjansdam. SVL probeerde na de achterstand van 3-2 van alles, en daardoor kwamen er ook voor het doel van SVL kansen voor Heerjansdam, maar die benutte de kansen niet. Het was de goed spelende Willem Baaij die in de 74e minuut uit aangeven van Ali Alkan de bal beheerst over de keeper van Heerjansdam wipte en zijn derde doelpunt maakte. In de 75e minuut werden Alex van Een en Bastin Hofman gewisseld en kwamen Selcuk Albayrak en Jorrit Fiegen het veld in. En zo ging SVL toch nog met een punt naar Langbroek. Aan komende zaterdag speelt SVL thuis tegen Almkerk aanvang 14.30 uur.

Opstelling SVL: Paul Emons, Dennis van de Weerd, Jeff van der Bult, Bastin Hofman  (Selcuk Albayrak), Bart Bruijne, Alex van Eem (Jorrit Fiegen), Walter Cremers, Rob van Eem, Jens van Doorn, Ali Alkan en Willem Baaij.