Boekhandel Pettinga
Boekhandel Pettinga Gerard Pettinga

Boekhandel Pettinga bestaat 20 jaar!

29 november 2019 om 11:19 Winkels Deel je nieuws

 

In december bestaat Boekhandel Pettinga 20 jaar!          Om precies te zijn op 27 december 1999, direct na de Kerstdagen, begon voor ons het avontuur met de boekhandel in het schilderachtige Wijk bij Duurstede. We voelden ons hier snel thuis en kregen ook gaandeweg de indruk dat een boekhandel als de onze hier op zijn plaats was.

Nu we hier 20 jaar zijn, willen we graag iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan ons bestaansrecht. Daarom krijgen al onze klanten in de maand december een presentje, want zonder u was het niets geworden! ’t Is ook een klein cadeautje dat past in het licht van de maand.

Ook aan de kinderen hebben we gedacht, want die zijn toch op z’n minst onze potentiële klanten. Er zitten trouwens heel wat lezertjes tussen! Voor hen is er een grabbelton.

Gedurende de hele maand december vallen er prijsjes en prijzen. Post daarom uw naam en e-mailadres in een speciale box in de winkel. Iedere week ontvangen de winnaars bericht.

In onze boekhandel zijn er overigens alleen maar winnaars: want zij die niet lezen hebben één leven, maar zij die lezen hebben duizend levens!

advertentie
advertentie