Filmhuis Caypso: Only You

19 november 2019 om 09:21 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE Jake en Elena ontmoeten elkaar op nieuwjaarsavond. Na een romantische one night stand raken de twee stapelverliefd op elkaar. Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze na een paar weken te gaan samenwonen en willen ze samen een kind op de wereld zetten. Maar dat loopt niet zoals verwacht. De druk neemt toe en het idee van een gezin dreigt hun liefde voor elkaar te overschaduwen. Blijken hun overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als het echt moeilijk wordt?

Een romantisch, sexy en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven. Only you is een geloofwaardig liefdesverhaal waarin Laia Costa (Victoria) en Josh O'Connor (God's own country) stralen als het charmante romantische koppel. De film oogstte veel lof in thuisland Engeland waar het positief werd onthaald door de Britse pers als een 'perfect verteld verhaal van liefde en verlangen'.

Dinsdag 26 november om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, via kaartverkoop@calypsotheater.nl of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

advertentie
advertentie