Een groot aanbod aan speelgoed
Een groot aanbod aan speelgoed Ali van Vemde

Prachtig speelgoed voor een 'prikkie'

12 november 2019 om 14:17 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Tassen vol met speelgoed dat er als nieuw uitziet. Zo gingen veel mensen de deur uit bij de speelgoedbeurs van speel-o-theek Katrein. Ieder jaar in november, als Sinterklaas en de Kerstman er bijna zijn, wordt deze beurs gehouden. Altijd weer een groot succes.

Ali van Vemde

Afgelopen zaterdag was de dojo van de judovereniging weer omgetoverd tot een speelgoedparadijs. Van poppenhuizen tot puzzels of spelletjes, het was er allemaal. Wat de speelgoedbeurs tot zo'n groot succes maakt, is dat ieder zijn speelgoed dat niet meer wordt gebruikt, te koop kan aanbieden. Anderen, die juist hiernaar op zoek zijn, kunnen voor een schappelijke prijs van alles kopen. Ideaal, met het oog op de dure feestdagen. Maar ook voor de speel-o-theek is het fijn, want met de opbrengst kan weer nieuw speelgoed worden aangeschaft voor Katrein. Het speelgoed dat niet is verkocht, kon na afloop worden opgehaald of worden geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Help Roemenië.

Bij speel-o-theek Katrein aan het Walplantsoen kan speelgoed worden uitgeleend. Zo kan het hele jaar door een kind worden uitgedaagd door met ander speelgoed kennis te maken en te kunnen spelen. Het aanbod is groot. Op sotkatrein.tk is alle informatie en de openingstijden te vinden.

advertentie
advertentie