Balans in je leven
Balans in je leven Balans in je leven

Huisarts Timo van der Wösten spreekt over 'balans in je leven'

14 november 2019 om 14:32 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Huisarts Timo van der Wösten spreekt op 21 november over "balans in je leven" in de Open Hof. De vraag hoe in balans te blijven in een tijd waarin alles steeds efficiënter lijkt te moeten en sociale media veel tijd en aandacht van ons opslokken, houdt huisarts Timo van der Wösten al jaren bezig. Timo van der Wüsten is huisarts in de Betuwe en woont in Wijk bij Duurstede.

De Open Hof bevindt zich aan het Kerkstraatje 4 in Wijk bij Duurstede. De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur is er koffie en thee. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. De organisatie is in handen van Vorming & Toerusting van de Protestantse Kerk.

Voor jong en oud kan balans in je leven houden een andere betekenis hebben. Door persoonlijke tegenslagen, vele ballen tegelijk in de lucht moeten houden en maatschappelijke druk kunnen mensen volledig uit balans raken. Soms zelfs jaren lang! Begrippen als overspanning en burn-out zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar bestaat er zoiets als burn-outpreventie?

Timo van der Wösten zal ons meenemen in een pleidooi om tijd en ruimte voor beschouwing en reflectie in ons dagelijks leven in te bouwen. Hij zal dit doen aan de hand van factoren die ons geestelijk en lichamelijk welbevinden gunstig kunnen beïnvloeden. Tijdens de bijeenkomst gaan we met elkaar op zoek naar wat belangrijk is om burn-out te voorkomen en wat je zelf en je omgeving zou kunnen doen als het je toch is overkomen.

advertentie
advertentie