Piratenkoor zoekt dekknechten en koksmaten
Piratenkoor zoekt dekknechten en koksmaten Ali van Vemde

8 jaar Piratenkoor Gein en Gek

11 november 2019 om 10:09 Muziek

WIJK BIJ DURSTEDE Op 11 november 2011 om 11.11 uur hebben we ons piratenkoor Gein en Gek ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utreg. De ideeën hiervoor ontstonden bij cafe 'Ome Ko' uiteraard onder het genot van (weer) te veel bier, geleuter en gezang.

Vanaf dat moment hebben we alle woelige wateren bevaren; van Renesse tot Meppel, van Lelystad of Rotterdam tot diep in het zuiden van ons prachtige land. Maar ook bij de Wijkse Lekkodagen of bij een willekeurig verzorgingstehuis in de omgeving zijn we aanwezig. Kortom: 'uitdagende optredens' waar wij onze liederen ten gehore brengen.

Een koor dat met een fikse glimlach zijn repertoire ten gehore brengt, met sterke zang en mooi entertainment! Een bemanning die eindelijk stabiel en daadkrachtig is, een ieder kent nu zijn plek.

Om dit te kunnen blijven voortzetten, kunnen wij zeker nog wat dekknechten en koksmaten gebruiken die ons koor komen versterken. Uiteraard bieden wij je een uitdagende en inspirerende 'opleiding', te weten: eenmaal per twee weken oefenen in het "stekkie", maar ook het innemen van het prachtig goud gele drankje met het witte 'kraagie', behoort bij dit traject.

Wil je aanmonsteren klik dan op onze Website; www.gein-en-gek.nl.

Ahoy

advertentie
advertentie