v.l.n.r. Janco Pitlo, Hans Vervat, Jan-Dirk de Bruijn, Marco Petri, Hans Marchal, Kees Bakels, Ad Aarts, Gerrit Taute
v.l.n.r. Janco Pitlo, Hans Vervat, Jan-Dirk de Bruijn, Marco Petri, Hans Marchal, Kees Bakels, Ad Aarts, Gerrit Taute G. Taute

PCG: Hart voor duurzaamheid en lokale ondernemers!

26 februari 2018 om 15:56 lokaal Deel je nieuws

De PCG is op werkbezoek geweest bij ‘Grijs naar Groen’, het bedrijf van Kees Bakels. Kees richt zich, zoals de naam van zijn bedrijf al aangeeft, op duurzaamheid. Hij maakt energiescans, geeft adviezen, isoleert en installeert warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, enz. Voor meer informatie zie: www.grijsnaargroen.nl. Na de ontvangst met koffie heeft Kees in de demonstratieruimte de verkrijgbare technieken en producten toegelicht. Met name de ventilatiewarmtepomp trok de belangstelling van de PCG’ers. Er werden afspraken gemaakt voor een energiescan en na afloop werd er onder het genot van een drankje nog nagepraat. Een interessante avond met veel informatie!

 

De PCG wil een krachtige uitvoering van de Routekaart 2030. Dat betekent dat de gemeente Wijk bij Duurstede in 2030 klimaatneutraal moet zijn. Iedereen moet met duurzaamheid aan de slag en zijn/haar steentje bijdragen. Hiervoor kunt u terecht bij lokale ondernemers zoals Kees, Volt4U, Claus van der Velden en Rob Balk.

advertentie
advertentie