Op de foto met Frans Duijts
Op de foto met Frans Duijts De Kaieschaiters

Kaieschaiters trots op Karnaval

27 februari 2018 om 11:15 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Met veel trots kijken de Kaieschaiters terug op een super karnavalsweekend. Het begint met de bouwwerkzaamheden aan de feestzaal. Op 9 februari worden Prins Rick den Eerste en de raad uitgenodigd bij RTV Utrecht, live in de studio bij U vandaag. Vrijdagavond start het feestweekend met 250 tieners tijdens de Jeugd Karnavals Disco.

ZEER GESLAAGD FEEST De optocht op zaterdag was weer groots. De kwaliteit van de wagens was super. De grote winnaars van de Wisselbeker waren dit jaar de Kippen van As ut moar Waiks is. In een uitverkochte zaal werd zaterdagavond feest gevierd met Theo Mezz en Ronnie Ruysdael. Zondagochtend maken ruim 500 kids de Wipneus en Pim Kindershow mee. Ook het Noppesbal zondagavond is weer een succes. Het feestweekend wordt afgesloten met drie vrienden, Peter Beense, Django Wagner en Frans Duijts. Peter Beense en Django Wagner samen op het podium en Frans Duijts vierde het feestje tot sluitingstijd mee.

De artiesten waren top en nieuwe DJ Sander had heerlijke muziek. Het opbouwen en afbreken verliep geweldig. De samenwerking met politie, de gemeente, SWS, de beveiliging en de vrijwilligers was erg goed. Kortom, een top karnaval.

WEER VOORBIJ Op dinsdag nog een klein feestje met de helpers en het traditionele haringhappen. En dan is Karnaval 2018 echt ten einde. De Kaieschaiters bedanken iedereen die heeft geholpen dit Karnaval in Waik op deze grootse manier neer te zetten. Alle foto's staan op de website kaieschaiters.nl en het laatste nieuws is te vinden op Facebook. Wie suggesties heeft over artiesten, de organisatie of het karnaval in het algemeen, stuur het naar info@kaieschaiters.nl Karnaval 2019 is op 1, 2, 3 en 4 maart.

advertentie
advertentie