Sinterklaas is onderweg van Spanje naar Wijk bij Duurstede
Sinterklaas is onderweg van Spanje naar Wijk bij Duurstede Rob Haak Fotografie

Kaartverkoop SinTheater en SinThuis

4 november 2019 om 09:59 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE De voorbereidingen zijn in volle gang. Sinterklaas is met heel veel Pieten uit Spanje vertrokken met de boot om op 23 november in de stadshaven aan te komen. Maar vanaf zaterdag 9 november kun je al kaarten kopen voor de theatervoorstelling en een bezoekje in het huis van Sinterklaas.

Ali van Vemde

PIETENKLAS VIERT FEEST De theatervoorstelling gaat dit jaar over de verjaardag van Drukke Piet. Natuurlijk gaat er van alles mis, maar uiteindelijk wordt het een knalfeest. Alle leerlng Pieten zijn er bij; de slimme Pieten, de ik snap het niet Pieten, de plasPiet, de verlegen Piet, opa Piet, de helpende handen Pieten en nog veel meer. En natuurlijk komen Sint en de tantes ook feest vieren. De voorstellingen zijn op zaterdag 23 november om 13.15, 14.30, 15.45 en 17.00 uur. Een entreeticket kost € 4,50 per persoon. Er kunnen maximaal 8 kartjes per persoon worden gekocht.

HUIS VAN SINTERKLAAS Ook nu logeert Sinterklaas tijdens zijn verblijf in Wijk bij Duurstede in Kasteel Duurstede. Hier slaapt Sinterklaas, maar ook worden hier de cadeautjes ingepakt, pepernoten gebakken en de kleding van Sinterklaas en de Pieten in orde gebracht. Op zaterdag 30 november mag jij bij Sinterklaas en de Pieten kijken. Dit kan om 13.30, 14.30, 15.30, 17.00 en 18.00 uur. Een kaartje kost € 2,-. Ook hiervoor geldt dat er maximaal 8 kaartjes per persoon kunnen worden gekocht.

De kaartverkoop voor het SinTheater en SinThuis gaat zaterdag 9 november van start. De verkoop is bij de VVV aan de Markt 24. De deuren gaan op deze dag om 9.30 uur open voor de verkoop. De VVV verwacht een lange rij voor de deur, maar doet haar uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te bedienen. Er is een pinkassa en een kassa voor contanten. Graag gepast betalen. Reserveren van de kaarten is niet mogelijk.

advertentie
advertentie