Vanaf 14 december kan er weer worden geschaatst
Vanaf 14 december kan er weer worden geschaatst Schaats bij Duurstede

Schaats bij Duurstede is er weer dit jaar!

1 november 2019 om 07:34 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Tijdens de donkere dagen voor en na kerst, van zaterdag 14 t/m 27 december aanstaande, zal op de Markt wederom een gezellige schaatsbaan voor de kinderen liggen. De organisatie ervan ligt in handen van een aantal vrijwilligers die zich ten doel stellen om de jeugd kennis te laten maken met schaatspret en bij te dragen aan de kerstsfeer in onze mooie binnenstad.

Dit jaar worden ze extra ondersteund door de VVV en de Lions Levefanum waarmee Schaats bij Duurstede een serieus jaarlijks evenement kan worden. Daarvoor rekenen we zeker weer op de financiële hulp van een groot aantal sponsors en vragen we dit jaar ook particulieren om een gift. De keuze is gevallen op een kunststof baan van 14 x 10 meter en is van betere kwaliteit dan afgelopen jaar, omdat er een ondervloer wordt geplaatst en de in elkaar passende delen naadloos in elkaar overlopen.

De scholen en kinderdagverblijven staan al te trappelen om hun leerlingen een leuke ochtend of middag te bezorgen. De gratis leenschaatsen in diverse maten of glijijzers voor de mini's maken dit alles mogelijk. Ouders met kinderen zijn uiteraard ook altijd welkom. Een Charles Dickens-achtige sfeer met blokhutten, warme chocomelk, glühwein en winterse kou leuken onze mooie binnenstad op rondom de feestdagen. Kom gerust een kijkje nemen. Of meld je aan als vrijwilliger of sponsor bij Paula Bodok, schaatsbijduurstede@gmail.com

advertentie
advertentie