Toneelvereniging Vios speelt 'Een kuuroord vol met stress!'

28 oktober 2019 om 12:19 Podiumkunsten

LANGBROEK Ook dit jaar staan de leden van toneelvereniging Vios Langbroek weer op de planken.Deze keer wordt het stuk Een kuuroord vol met stress! geschreven door Nico Torrenga, ten tonele gebracht. Dit is een klucht in drie bedrijven.

Korte inhoud: Joris runt een kuuroord. Hij heeft het erg druk en het valt voor hem niet mee om alles rond te krijgen. Als Omroep Max een promotiefilmpje komt maken voor het programma Heel Holland beweegt en er gasten arriveren die veel aandacht vragen, wordt het kuuroord eigenaar Joris te veel en vraagt hij zijn tweelingbroer hem te helpen. Als er dan ook nog een bedrieger onder de gasten verblijft is de chaos compleet.

De spelers zijn druk aan het repeteren en hopen weer een mooi stuk neer te zetten. Na afloop is er een verloting met schitterende prijzen. De uitvoering is op vrijdag 8 en zaterdag 9 november a.s. in dorpshuis De Toekomst. Prinsenplein 3 te Langbroek. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Het stuk begint om 20.00 uur. De entree bedraagt €7,50 per persoon. De kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar, maar kunnen ook vooraf gekocht worden bij: Alie van Eck, Doornseweg 8 Langbroek, 0343-562329, Aart Sterkenburg, Langbroekerdijk B18 Langbroek, 0343-571480. 

advertentie
advertentie