Meedenkers en -doeners gezocht voor Wijks Sportakkoord

21 oktober 2019 om 14:04 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Wijks Sportakkoord is in de maak. In september kozen zo'n 35 sportaanbieders, zorginstellingen, scholen, inwoners, buurtsportcoaches en nog vele anderen drie ambities voor het Wijkse Sportakkoord. Tijdens deze avond ontstonden ook al de eerste ideeën. Om deze (en eventuele andere) ideeën verder uit te werken nodigen de huidige meedenkers andere inwoners en partijen uit om ook mee te denken en vooral te DOEN! Met name ambitie 3 Inclusief Sporten & Bewegen (voor mensen met een beperking) is nog op zoek naar sportaanbieders.

"Het Wijkse sportaanbod is groot. Er is altijd iets te vinden dat bij je past. Als gemeente stimuleren we dat iedereen die wil, kan sporten. Het sportakkoord hoort daarbij. Het Wijkse enthousiasme waarmee het door al die clubs en bedrijven wordt opgepakt is geweldig!", geeft wethouder Willem Joustra enthousiast aan.

WANNEER? De data waarop de groepen bij elkaar komen om de ideeën verder uit te werken zijn op 23, 28 en 29 oktober. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aan te sluiten.

Ambitie 1: Van jongs af aan vaardig in bewegen. Op 29 oktober om 19.30 uur in de kantine bij sporthal Mariënhoeve

Ambitie 2: Vitale sport- en beweegaanbieders met een positieve sportcultuur. Op 28 oktober om 19.30 uur in de kantine bij sporthal Mariënhoeve

Ambitie 3: Inclusief sporten & bewegen, op 23 oktober om 19.30 uur in de kantine bij sporthal Mariënhoeve in

MEEDENKEN EN -DOEN? Wilt u ook meedenken en vooral ook meedoen? Meld u dan aan bij Regisseur Sportakkoord Olga Boogaers via regisseurlokaalsportakkoord@gmail.com of 06-2164 6343. Ook als u meer informatie wilt over het Wijks sportakkoord kunt u contact opnemen met Olga.

advertentie
advertentie