Stichting B!jzonder Goed bezoekt het E& E Gasthuis
Stichting B!jzonder Goed bezoekt het E& E Gasthuis

Cadeautjes op Valentijnsdag van B!ijzonder Goed

23 februari 2018 om 10:25 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Wat een speciale verrassing voor de bewoners van het Ewoud en Elisabeth Gasthuis op Valentijnsdag. Kinderen van verschillende scholen kwamen de ouderen verrassen met zelfgemaakte Valentijnskaarten, maar dat was nog niet alles. De bewoners kregen allemaal een handgemaakte sjaal en overheerlijke koekjes. Stichting B!jzonder Goed maakte er een feest van. In prachtige kledij verrasten ze de senioren met prachtige doeken. Er werden 105 doeken uitgedeeld.

Ali van Vemde

B!JZONDER GOED Stichting B!jzonder Goed werd drie jaar geleden gestart in de gemeente Buren. De stichting zet zich vooral in op het gebied van maatschappelijk welzijn voor (eenzame) ouderen. Jeannette Gerritsen zette de stichting op en inmiddels zijn er zo'n 15 enthousiaste vrijwilligers actief, in de leeftijd van 19 tot 62 jaar. Eerst alleen in de gemeente Buren maar nu ook in omliggende gemeenten. Zij maken zelf onder andere woonaccessoires voor de verkoop en organiseren workshops om geld in te zamelen voor activiteiten, die de afgelopen jaren zijn wegbezuindigd. Alle opbrengsten en de steun van de sponsors komt geheel ten goede aan de organisatie van gezellige activiteiten. Zo organiseren ze bijvoorbeeld een Boer'n Hig Tea, met Pasen een bezoek van de Paashaas die lekkernijen uitdeelt en zo zijn er tal van andere activiteiten.

Het was voor het eerst dat B!jzonder Goed een bezoek bracht aan het EenE. Gezien het enthousiasme van de bewoners en zullen de dames in de toekomst zeker vaker komen. Meer informatie op www.bijzonder-goed.com

advertentie
advertentie