Sara en Noortje tijdens de 1e editie van de Night Walk
Sara en Noortje tijdens de 1e editie van de Night Walk nathalie

Sara en Noortje lopen ook dit jaar weer de epilepsie night walk voor Gijs!

14 oktober 2019 om 11:15 Overig Deel je nieuws

Op 2 november loopt Sara (8) samen met haar nichtje Noortje (10) de 6 km tijdens de Epilepsie Night Walk voor haar kleine broertje en neefje Gijs (3 jaar) maar natuurlijk voor iedereen die met deze aandoening te maken heeft.

Nog steeds leven 120.000 Nederlanders met een vorm van epilepsie, niet wetende wanneer de volgende aanval om de hoek komt kijken. Weinig mensen weten hoeveel invloed epilepsie heeft op het dagelijkse leven. Maar als je op elk onverwacht moment een aanval kunt krijgen, heeft dat een enorme invloed op je dagelijks leven. 

Op 2 november wandelen de deelnemers, van jong tot oud en met of zonder epilepsie, de tweede editie van de Epilepsie Night Walk. Samen zetten ze zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Er worden prachtige verhalen gedeeld en op een unieke manier kennisgemaakt met de natuur. De routes lopen rondom de Kromme Rijn met sprookjesachtig verlichte kastelen, buitenplaatsen, kersenboomgaarden en knotwilgen. Ook zijn er unieke dingen te beleven tijdens de route, zoals sterrenkijken of een nachtelijke toespraak van een boswachten. Deelnemers kunnen 3, 6, 10 of 15 kilometer wandelen.

Sara en Noortje hebben al 1330 euro opgehaald voor het epilepsiefonds. Wil je ook meelopen of het team steunen, dat kan via https://www.epilepsienightwalk.nl/team/team-gijs

advertentie
advertentie