Hockey is een van de sporten tijdens de Wijkse Spelen
Hockey is een van de sporten tijdens de Wijkse Spelen Ali van Vemde

Doe mee met De Wijkse Spelen

10 oktober 2019 om 07:30 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Het wordt alweer de zevende editie van het evenement De Wijkse Spelen. Op maandag 21 oktober, in de herfstvakantie, kun je bij verschillende sportaanbieders op Sportpark Mariënhoeve weer meedoen. De Wijkse Spelen is een onderdeel van de 'Voel Jij Je Lekker Tour' en wordt georganiseerd door Stichting Wijksport.

Ali van Vemde

Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 kunnen deze dag weer meedoen aan verschillende sporten. Dit keer zijn dit: Karate (Shiai-jo); hockey (Dorsteti), dans (Mbition), badminton (Ricochet) en Sport & Spel (met droge sneeuwballen). Je mag drie sporten kiezen. Om 9.45 uur ben je bij de opening in de kantine en dan begint om 10.00 uur de eerste sportronde tot 10.45 uur. Om 11.00 uur begint de tweede sportronde van 45 minuten en om 12.00 uur de derde ronde.

De Wijkse Spelen is een evenement dat inmiddels niet meer weg te denken is. Deden er het eerste jaar 30 kinderen mee, vorig jaar waren dit er bijna 100. Een leuke manier voor kinderen om in de schoolvakantie ook eens kennis te maken met andere sporten. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 oktober via stichtingwijksport.nl/wijksespelen. Op 18 oktober krijg je via de mail de indeling van jouw sporten op deze dag. Als je je uiterlijk 16 oktober aanmeldt dan betaal je € 3,-. Als je toch nog graag wil meedoen en je hebt je niet aangemeld dan kun je op 21 oktober langskomen en, als er plek is, je alsnog aanmelden. Dan kost het € 4,-. Wil je meer weten, neem dan contact op met buurtsportcoach Giel-Jan Wittenberg, 06 33567036 of gieljan@stichtingwijksport.nl

advertentie
advertentie