Afbeelding
Archief BDUMedia

Vrijwilligers Hospice Duurstede bakken appeltaarten

2 oktober 2019 om 15:39 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 5 oktober kan elke Wijkenaar een taart bestellen bij de ingang van Albert Heijn aan de Steenstraat. De opbrengst is voor Hospice Duurstede. Wees er snel bij, want op is op.

De bestellingen worden opgenomen door vrijwilligers van Hospice Duurstede. Daarna gaan ze de keuken in om de taarten te bakken.

Het is ook mogelijk om vanaf 5 oktober online een taart te bestellen via de website: https://www.hospiceduurstede.nl/taartenactie .De taarten kunnen op 12 oktober (dag van de palliatieve zorg) worden opgehaald bij de Hospice aan de Karel de Grotestraat 53.

SPONSOREN Een taart kost 10 euro. Een bedrag dat volledig wordt besteed aan extraatjes voor de gasten van de Hospice. Dat kan dankzij twee belangrijke sponsoren. Albert Heijn, locatie Steenstraat, sponsort de bakingrediënten. De appels sponsort Wijkenaar Herman van Rooijen. ,,Met deze sponsoren zijn we natuurlijk erg blij", zegt voorzitter Jaap Remme van Hospice Duurstede. ,,Bovendien zetten onze vrijwilligers zich extra in om naast hun werk in de hospice ook nog eens in hun keuken aan de slag te gaan. Daar ben ik echt trots op."

advertentie
advertentie