Mattie en Marieke voor Oranjerie Landgoed Sandenburg
Mattie en Marieke voor Oranjerie Landgoed Sandenburg Q Music

Mattie en Mariekes Wedding in A Week op Landgoed Sandenburg

23 september 2019 om 13:46 Overig

LANGBROEK Vrijdag 20 september vond een bijzonder huwelijk plaats op Landgoed Sandenburg in Langbroek. Mattie & Marieke van Qmusic zijn de uitdaging aangegaan om voor twee luisteraars een bruiloft te regelen in één week. Het gelukkige stel Marlon en Gert-Jan trouwde in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg.

Het ja-woord was vrijdag rond 9 uur in de Ochtendshow te horen. Deze werd live vanuit de Oranjerie in Langbroek uitgezonden.

Sandenburg is een van de grootste particuliere landgoederen van de provincie Utrecht. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, met zijn witte torens en kantelen, wordt al meer dan tweehonderd jaar bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg. Laura van Lynden van Sandenburg: ,,Fantastisch dat de Oranjerie van Landgoed Sandenburg is uitgekozen als huwelijkslocatie. We wensen het bruidspaar veel geluk samen".

OPEN DAG ORANJERIE SANDENBURG ZATERDAG 5 OKTOBER Niet zo lang geleden was de Oranjerie nog in gebruik als overwinterplaats voor de palmbomen die in de tuin staan. Nu is de Oranjerie een romantische, kleinschalige trouwlocatie. Op zaterdag 5 oktober is er een open dag. De Oranjerie is van 11 tot 16 uur open. Meer informatie: www.sandenburg.nl

advertentie
advertentie