Directeur van OBS de Horn Jan Heijman neemt met leerlingen de traktatie in ontvangst van D66
Directeur van OBS de Horn Jan Heijman neemt met leerlingen de traktatie in ontvangst van D66 D66

Valentijnscadeau voor het onderwijs

19 februari 2018 om 11:26 lokaal Deel je nieuws

Op Valentijnsdag is het traditioneel de dag van de liefde. D66 verklaarde de liefde aan het basisonderwijs in de gemeente Wijk bij Duurstede. Alle scholen in Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede ontvingen een traktatie voor alle mensen die werken in het onderwijs. 
Schooldirecteur Marius-Jan Breughem (School met de Bijbel) en Jan Heijman (OBS de Horn) namen de traktaties van D66 in ontvangst op hun school.
Mark Berntssen, nr. 3 op de lijst van D66: "D66 kiest voor onderwijs en is stiekem hartstikke verliefd op het onderwijs. Daar werken vergt zoveel, je moet het maar kunnen"

De traktatie werd op alle basisscholen bezorgd en viel in goede aarde. Medewerkers waren blij dat er ook aan hen wordt gedacht op Valentijnsdag.


D66 hoopt in de nieuwe raadsperiode op veel aandacht voor goed onderwijs

Mark Berntssen hier over:”D66 heeft een crush op goed onderwijs en wil daar ook blijvend in investeren.” Als het aan D66 ligt mag er naast extra geld voor onderwijs ook meer aandacht komen voor een goede locatie met voldoende ruimte voor de nieuwe brede scholen . Ook Bart van Asperdt wil meer aandacht voor onderwijs. “Komende jaren vindt een stille revolutie plaats: klassikaal onderwijs verdwijnt en wordt vervangen door individueel onderwijs. Dat vraag om hele andere huisvesting, IT en het allerbelangrijkste: het vergt erg veel van onze onderwijsmensen. Je moet het maar kunnen. Vandaag zetten we alle mensen van het onderwijs in onze gemeente centraal.”

D66 wil investeren in het basisonderwijs.

advertentie
advertentie