SP naar de Heul.

19 februari 2018 om 06:38 lokaal Deel je nieuws

De SP gaat zaterdag verder met de Wijk-in-toer. Aankomende zaterdag staat de tent van 12.00 uur tot 14.00 uur opgesteld bij de ingang van de oude Vikinghal, in de Heul. ´De nieuwe Jumbo en Mitras maken van het winkelcentrum weer een plek voor de buurt. Binnen een paar jaar gaat de boel echter wel op de schop. Wij zijn benieuwd welke zaken hierbij nog meer meegenomen moeten worden´, aldus organisator Harold Hunneman.

In de aanloop tot de verkiezingen worden andere partijen langzaam maar zeker ook weer wakker. De socialisten zijn al weer enige maanden bezig. Zaterdag is de eerste keer dat zij de Hel weer aandoen. ´Net als De Engk is de Heul een van de oudere wijken, waar genoeg te doen is. We horen graag van de inwoners wat zij goed vinden en waar zij wat aan zouden willen doen. Met wijkgericht werken willen we dat aan proberen te pakken,´ zegt de SP-er.

Naast de leden, zullen ook enkele raadsleden en lijsttrekker Jeroen Brouwer bij de tent aanwezig zijn of langs de deuren gaan. ´Zo blijven we toch de partij die lokaal het dichtste bij de inwoners staat. We roepen niet vanuit onze grote huizen of de raadszaal dat we de wijsheid in pacht hebben en meer willen doen aan participatie. We gaan er voor bij de mensen langs,´ besluit Hunneman.

advertentie
advertentie