Bekerwedstrijd Woudenberg 1 - SVL 1

1 september 2019 om 12:11 Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag 31 augustus.

SVL speelde zijn eerste beker wedstrijd uit tegen vv Woudenberg in het nieuwe seizoen 2019\2020 en won zeer verdiend met 6-2. SVL was op alle fronten de betere voetballen ploeg als vv Woudenberg al stond de ploeg uit Woudenberg na 23 minuten al met 10 spelers. De keeper van vv Woudenberg deelde in de 23 minuut een kopstoot uit aan Selcuk Albayrak en moest het veld verlaten en het toe gekende penalty werd door Rik van Leeuwen beheerst ingeschoten. De trainer van SVL Aad van den Berg kan zeer tevreden zijn over het spel en de inzet van de ploeg hij moest nogal wat nieuwe bij gekomen spelers opstellen in zijn ploeg.

De wedstrijd was nog geen twee minuten oud of SVL stond al met 1-0 achter uit een voorzet van Woudenberg werd de bal onhoudbaar achter Paul Emons ingekopt. In de 6 minuut gaf Selcuk Albayrak de bal aan Jens van Doorn maar zijn schot ging voorlangs. De 20 minuut was het raak de keeper van Woudenberg speelde ongelukkig de bal naar Jens van Doorn die op zijn beurt de bal in het lege doel schoot en was het 1-1. De 23 minuut was het Selcuk Albayrak die door de keeper van Woudenberg met een kopstoot tegen de grond werd gewerkt. De keeper van Woudenberg werd met rood van het veld gestuurd na verloop van 7 minuten kon Selcuk Albayrak weer verder spelen. De te nemen penalty werd door Rik van Leeuwen beheerst ingeschoten en SVL nam de leiding met 2-1. Een schot in de 32 minuut van Willem Baay werd door de keeper van Woudenberg tot corner verwerkt. In de 38 minuut was het Selcuk Albayrak die er beheerst 3-1 maakte SVL. En zo ging de rust in met een 3-0 voorsprong, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 55 minuut werd de ligt geblesseerde Alex van Eem gewisseld en kwam Mitchel van Vaal het veld in. De goed spelende Dennis van de Weerd bracht in de 57 minuut SVL op een 4-1 voorsprong. In de 64 minuut werd Walter Cremers gewisseld en kwam Bastin Hofman het veld in. De 72 minuut werd Willem Baay gewisseld en kwam Danny Kuijer het veld in. De scheidsrechter gaf SVL nog een penalty in 80 minuut en deze werd weer door Rik van Leeuwen ingeschoten en stond het 5-1. In de 82 minuut kopte Jorrit Fiegen uit een corner de 6-1 in. Woudenberg kwam met 10 man in de 88 minuut nog op 6-2. Het was de keeper van Woudenberg die een zeer goede wedstrijd keepte en dat door hem de achterstand niet groter was dan 6-2. Aankomende zaterdag speelt SVL zijn tweede beker wedstrijd om 14.30 uur thuis tegen Valleivogels.

Opstelling: Paul Emons, Rob van Eem, Jeff van der Bult, Rik van Leeuwen, Dennis van de Weerd, Walter Cremers (Bastin Hofman),  Jorrit Fiegen, Alex van Eem (Mitchel van Vaal), Willem Baay (Danny Kuijer), Selcuk Albayrak en Jens van Doorn.