Tuin- en Natuurmarkt
Tuin- en Natuurmarkt Groei en Bloei

Groei & Bloei Tuin- en Natuurmarkt in het Nationaal Bomenmuseum Doorn

16 augustus 2019 om 07:32 Natuur en milieu

DOORN De Groei & Bloei Tuin- en Natuurmarkt staat garant voor veel gezelligheid in de prachtige entourage van het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn. Met een gevarieerd aanbod aan producten uit en voor de natuur en met kinderactiviteiten. Op zondag 1 september staan er in het Doornse Bomenmuseum veel gezellige kramen, waar van alles te zien, te doen en te koop is. Van natuurproducten zoals jam en honing tot kleding en sieraden, van tuingereedschap tot decoratie- en cadeauartikelen. Ook zijn er veel planten, bloembollen, stekken en zaailingen verkrijgbaar. Diverse natuurorganisaties zijn aanwezig, zoals het IVN, het Utrechts Landschap, Groei & Bloei en natuurlijk het Bomenmuseum.

Kinderen kunnen de Boomhut van Max bezoeken, spelen in de speeltuin naast de boomhut, door een microscoop kijken, kleurplaten maken en geschminkt worden.

Meer informatie is te vinden op de site van de Groei & Bloei Natuurmarkt: http://natuurmarkt.bomenmuseum.nl

Zondag 1 september van 10.00 uur tot 17.00 uur in Nationaal Bomenmuseum Gimborn, Velperengh 13, Doorn. Entree € 6,50 p.p. | Online op www.bomenmuseum.nl: € 5,00 p.p. Jaarkaarthouders en kinderen tot 16 jaar: gratis. Kom vooral op de fiets of met het openbaar vervoer! 

Tuin- en Natuurmarkt
advertentie
advertentie