Iedereen welkom bij (senioren)maaltijd

12 augustus 2019 om 08:31 Overig

LANGBROEK In de vakantietijd zijn er mensen die niet op vakantie kunnen en thuisblijven, terwijl familie, buren, vrienden etc. vaak voor langere tijd weg zijn. Dan is het stil in de buurt en ook in huis en duren de dagen langer dan gewoonlijk. Gezellig met anderen genieten van een gezamenlijke maaltijd is dan leuk. Daarom organiseert Dorpshuis De Toekomst dit keer een seniorenmaaltijd, waarbij ook gezinnen met kinderen, en jongeren, welkom zijn. Voor de maaltijd moet, in verband met de bestellingen. vooraf opgave worden gedaan. (zie info hieronder vermeld)

Na de maaltijd zetten we de avond voort met gezelschapsspelletjes. Iedereen mag zijn favoriete spel meenemen naar het Dorpshuis. Het Dorpshuis zorgt ook nog voor extra gezelschapsspelen. Ook een kaartje leggen behoort bij voldoende deelname tot de mogelijkheden. Wie niet deelneemt aan de maaltijd, maar wel graag komt voor een gezellig spelletje kan vrij binnenlopen. Opgave hiervoor is niet nodig. Het is vrijblijvend. Er wordt niet om prijzen gespeeld. De bedoeling is een samenzijn in een gezellige huiskamersfeer.

Locatie: Dorpshuis De Toekomst, Prinsenplein 3, Langbroek, Tel. 0343 562537.Datum: dinsdag 20 augustus. Menu: is een verrassing. Deelname maaltijd: € 12,50 p.p. voor volwassenen; kinderen (tot 12 jaar) betalen € 7,50. Aanvang maaltijd is om 18.00 uur. De zaal is open om 17.00 uur. Aanvang gezelschapsspel: om ± 20.00 uur. Toegang gezelschapsspel: gratis. Consumpties: koffie, thee, drank, etc. zijn voor eigen rekening. Opgave voor de maaltijd: bij Marijke Botschuyver, tel. 0343 561669. In het Dorpshuis ligt een deelnamelijst. Ook hier kunt u zich aanmelden. Een vegetarische maaltijd of een maaltijd met een diëetwens is ook mogelijk, wilt u dit a.u.b. aangeven bij uw opgave. TOT ZIENS!!

advertentie
advertentie