Meneer De Uil bezoekt de kermis
Meneer De Uil bezoekt de kermis Ali van Vemde

Genieten op de kermis!

28 juli 2019 om 18:00 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Het was een gezellige drukte op de kermis. Van woensdag tot en met zondag konden de liefhebbers genieten van sensationele attracties, maar ook van een prikkelarme kermis. En, volgens oude traditie, midden in de binnenstad.

Ali van Vemde

Voor iedereen was er wel wat te doen. De draaimolen doet het altijd goed bij de jonge kinderen, maar met de hele familie in olifantenmolen 'Dumbo Circus' is natuurlijk ook leuk. De wat oudere jeugd koos voor de wat snellere attracties, zoals de Break Dance en de Swing Bob. Maar er kon ook worden gegokt, of je behendigheid laten zien bij de schiettent. Het prachtige weer zorgde voor veel bezoekers en volle terrassen.

De kermis begon al goed toen de 'Drakentemmer' woensdagavond gratis muntjes uitdeelde. Donderdag kwam Donny Roelvink voor een meet & greet. Lange rijen stonden te wachten om met hem op de foto te kunnen. De Wijkse kermis werd zondag afgesloten met 'Meneer De Uil'. Voor ieder kind was er een knuffel en Meneer De Uil liet zich graag fotograferen met de kinderen. Nu is het weer wachten tot volgend jaar!

De drakentemmer deelt muntjes uit
Op de foto met Donny Roelvink
Een gezellige drukte
Snelle attracties
Zij durven!
De kindermolen is altijd een succes
advertentie
advertentie