Talenten op het podium
Talenten op het podium Specials got Talent

Specials got Talent

9 februari 2018 om 11:30 lokaal

Al 6 jaar een groot succes

WIJK BIJ DUURSTEDE Hoe een uitgesproken droom zomaar tot een groot succes kan leiden. En dat al zes jaar lang. Het begon met de wens van Nina de Ruiter. Als jonge meid met downsyndroom houdt zij, net als andere jongeren van haar leeftijd, van dansen, zingen en muziek. Ze miste echter een plek waar zij haar plezier en talent ook op het podium zou kunnen laten zien.

Daarom stelde zij de vraag of het niet mogelijk was een talentenshow te organiseren in het Calypso Theater: 'Specials got Talent'. Inmiddels is dit open podium niet meer weg te denken in de programmering en vindt dit jaar alweer de zesde editie plaats!

15 TALENTEN Op zondag 18 februari om 14.00 uur gaat het gebeuren. Dan zullen onder leiding van Cultuurcoach Sanne Heymann 15 zang- en danstalenten in 11 acts het podium betreden om daar de sterren van de hemel te stralen. Na weken van oefenen, danspasjes leeren en stemmen opwarmen, mogen de artiesten nu laten zien wat ze allemaal in huis hebben.

JURY Uiteraard zal ook dit jaar weer een deskundige jury aanwezig zijn in het theater. Ook nu zal het weer een gevarieerd programma zijn. De jury zal aan het eind van de middag de prijzen verdelen. Daarnaast zal dj Bakplaat ervoor zorgen dat ook in de pauze de voetjes van de vloer gaan.

SPOTLIGHT Maar bovenal wordt het weer een bijzondere en mooie middag, waarbij ieder talent de spotlight krijgt die hij of zij verdient! Toegang is gratis door middel van reservering

advertentie
advertentie