Parkeren verlichte optocht

7 februari 2018 om 11:24 lokaal

COTHEN Vrijdag 9 februari zal de Verlichte Optocht door het dorp trekken. Op de route van de verlichte optocht mag niet geparkeerd woren. Voor 18.00 uur is er parkeermogelijkheid bij het voetbalterrein aan het Overrijnsevel, het parkeerterrein bij de sporthal aan de Notenakker en in de wijk van de Bloemenwaard. Na 18.00 uur worden de toegangswegen tot Cothen afgesloten.

Het terrein van Schoonderwoerd Heftrucks aan de Willem Alexanderweg is beschikbaar als parkeerterrein. Het terrein is verlicht en wordt beheerd door verkeersregelaars. U bent dan ongeveer 150 meter verwijderd van de verlichte optocht. Vanuit Wijk bij Duurstede: Via de Geerweg naar de Trechtweg, rechtsaf de Bredeweg bij de kruising van de Ossenwaard rechtsaf naar het terrein van Schoonderwoerd of via de Wijkersloot rechtsaf de Spiegelweg, linksaf de Bredeweg en bij de kruising van de Ossenwaard rechtsaf naar het parkeerterrein. Vanuit Werkhoven/'t Goy: Via de Hollende wagenweg/Tuurdijk, naar de Caspargauw linksaf de Ossenwaard op. Vanuit Utrecht/Bunnik bij de kruising N229/Zuwe/Leemkolkweg, rechtsaf de Leemkolkweg en vervolgens linksaf de Watertorenweg, linksaf Caspargauw, linksaf de Ossenwaard bij de kruising van de Bredeweg schuin rechtdoor naar het parkeerterrein.

Opstelplaatsen voor carnavalswagens zijn: Het Opveld. Het Tarweveld blijft zo lang mogelijk vrij voor hulpdiensten.

Via de N229 is er parkeergelegenheid bij: Parallelweg N229 vanaf rotond Cothen richting Werkhoven. Cothen is bereikbaar via het bruggetj. Parallelweg Cotherwerg richting Langbroek. Cothens is bereikbaar via het viaduct onder N229. Je fiets parkeren is nog veel sneller en gemakkelijker, of pak een bus van www.partybussen.nl Opstapplaatsen in alle omliggende dorpen, Zie voor de opstapplaatsen en de kaartjesverkoop www.partybussen.nl/festivals

advertentie
advertentie