VVGZ 1 - SVL 1

14 april 2019 om 10:52 Sport/sport Deel je nieuws
SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen VVGZ in Zwijndrecht en verloor met 4-2 in een zeker niet een allerbeste wedstrijd. SVL ers waren zeker niet bij de les er klopte maar weinig van en VVGZ bepaalde de wedstrijd. Gezien de stand in de eerste klasse C had SVL zeker een punt mee naar Langbroek moeten nemen ook omdat er thuis met 2-0 was gewonnen. Maar de ploeg van trainer Aad van den Berg liet hem in de kou staan. De wedstrijd begon in de begin fase nog al rustig in de 15e minuut moest Paul Emons een kopbal uit een corner wegwerken. VVGZ werd steeds gevaarlijke in de 27e minuut was het weer Paul Emons die een speler van VVGZ het scoren ontnam. Maar in de 38e minuut nam VVGZ de leiding een ingeschoten bal werd in een wirwar van spelers over de doellijn getikt en stond VVGZ met 1-0 voor. Toch kreeg Selçuk Albayrak in de 42e minuut een goede kans zij schot werd door de keeper van VVGZ gestopt. Net voor de rust werd het zelf 2-0 voor VVGZ uit een vrije trap belande de bal in het net. Met een achterstand van 2-0 werd er gerust na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. Maar niet goed verwerken van een aanval van VVGZ in de 46e minuut werd het 3-0. Maar in de 48e minuut kreeg SVL een penalty te nemen en die werd door Selçuk Albayrak beheert ingeschoten en was het 3-1 voor VVGZ. Bij een doorbrak in de 53e minuut wipte de speler van VVGZ de bal keurig over keeper Paul Emons heen en was het 4-1. In de 55e minuut moest de licht geblesseerde Koen van Dijk worden vervangen door Ali Alkan. De 73e minuut kwam SVL nog op 4-2 uit een voorzet van Ali Alkan scoorde Alex van Eem. Na dit doelpunt moest Ali Alkan geblesseerd het veld verlaten en zijn vervanger was de lang geblesseerde Tolga Albayrak die zij opwachting maakte naar een lange lopende blessure tijd. VVGZ kreeg in de 84e minuut zelf nog een Penalty te nemen maar deze werd gespot door de keeper Paul Emons. En zo eindigde de wedstrijd in een ter teleurstellende nederlaag. Aankomende woensdag avond d.d.17-04-2019 speelt SVL om 20.00 uur in Huizen tegen Zuidvogels voor de beker. En aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Almkerk om 14.30 uur. Opstelling SVL; Paul Emons, Roben Schenk, Kevin van Leeuwen, Bastin Hofman, Bart Bruijne, Walter Cremers, Selçuk Albayrak, Alex van Eem, Koen van Dijk(Ali Alkan)(Tolga Albayrak invaller voor Ali Alkan), Mitchel de Vaal en Willem Baaij. Verslag gever Hans Jansen.