Renovatie woningen Kampweg en C.B. Kentiestraat

8 april 2019 om 09:38 lokaal

COTHEN In opdracht van Woningbouwstichting Cothen is Bouwbedrijf vd Tol uit Bunnik begonnen met de renovatie van elf woningen, gelegen aan de Kampweg en de C.B. Kentiestraat. Doel van deze renovatie is om de woningen energiezuiniger te maken door middel van het aanbrengen van vloer-, muur- en dakisolatie.

Daartoe worden de daken voorzien van isolatieplaten en worden er nieuwe dakpannen op de woningen gelegd. Tevens worden de woningen voorzien van een goede ventilatie en zullen de gevels worden gereinigd en opnieuw gevoegd. De spouwmuren worden vol geblazen met isolatiekorrels en ook in de kruipruimte zal een laag isolatiekorrels worden aangebracht. Daarnaast worden de woningen voorzien van HR++ glas en de kunststof kozijnen vervangen door houten kozijnen. Ook worden de asbestdaken van de bergingen vervangen.

Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden medio juli afgerond. Woningbouwstichting Cothen maakt voor haar huurders een fijne duurzame woning met een prettig leefklimaat.

advertentie
advertentie