Heerjansdam 1 – SVL 1.

24 maart 2019 om 11:12 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 23 maart 2019.

SVL begon de uitwedstrijd met zelfs zeven invaller er waren er drie geblesseerd, twee met vakantie en twee geschorst. Maar tot de rust kom SVL de schade beperkt houden al ging het niet te gemakkelijk net voor de rust werd het in de 45e minuut toch nog 0-1 voor Heerjansdam. Toch waren er twee uitblinkers Roben Schenk en Paul Emons de keeper. SVL zal de komende wedstrijden nog een aantal punten binnen moeten halen om zeker te zijn voor behoud in de  eerstenklasse. De volgende wedstrijd is op 6 April thuis tegen Oranje Wit uit Dordrecht aanvang 14.30 uur.

SVL werd vanaf het begin onder druk gezet en dat leidde tot al snel wat kansen voor Heerjansdam in de 14e minuut moest Paul Emons naar de bovenhoek om zijn doel schoon te houden voor een achterstand. In de 16e minuut was er weer een mogelijkheid voor Heerjansdam maar de goed keepende Paul Emons tikte de bal nog net weg uit de benedenhoek. In de 25e minuut kon Paul Emons een ingetikte bal die tegen de paal kwam nog net onderscheppen. Maar in de 45e minuut werd het toch 1-0 uit een corner werd de bal ingekopt en zo ging de rust in met een 1-0 stand voor Heerjansdam. De 52e minuut kwam Heerjansdam op een 2-0 voorsprong met een hard schot werd Paul Emons gepasseerd. In de 65 minuut werd Martijn Verkerk gewisseld en kwam Bart Aalbertsen het veld in. De 70e minuut werd Sjoerd Aalbertsen gewisseld en kwam Mark van Rossum het veld in. In de 73e minuut was Selcuk Albayrak dicht bij een doelpunt een hard schot werd door de keeper van Heerjansdam uit de bovenhoek gehaald. Nog geen twee minuten later werd Selcuk Albayrak gewisseld en kwam Ron van Leeuwen het veld in. Wat SVL ook probeerde het lukte niet, het werd zelf in de 78 en 80e minuut 3-0 en 4-0 door een eigen doelpunt.

Aankomende zaterdag d.d.30-03-2019 speelt SVL voor de beker thuis tegen FC de Bilt aanvang 14.30 uur.

Opstelling SVL: Paul Emons, Roben Schenk, Kevin van Leeuwen, Erik Eckeveld, Walter Cremers, Sjoerd Aalbertsen (Mark van Rossum), Martijn Verkerk (Bart Aalbertsen), Mitchel de Vaal, Alex van Eem, Willem Baaij en Selcuk Albayrak (Ron van Leeuwen).