Jeroen in het shirt van zijn club SVF Cothen
Jeroen in het shirt van zijn club SVF Cothen SVF Cothen

Voetbalclub SVF Cothen rouwt om dood Jeroen (22) na ongeluk bij fruitbedrijf

5 maart 2019 om 19:50 lokaal

COTHEN / 'T GOY Bij een ongeluk bij fruitbedrijf Van Wijk in 't Goy is vorige week de 22-jarige Jeroen de Wit om het leven gekomen. Zijn voetbalclub SVF Cothen heeft een overlijdensbericht online gezet.

Jeroen wordt door het bestuur omschreven als "een geweldige warme en sociale persoonlijkheid die voor iedereen klaarstond". "Wij zijn allen intens verdrietig en zullen je enorm missen. Dit verlies laat diepe sporen achter."
Het ongeluk gebeurde afgelopen donderdag bij het bedrijf aan de Beusichemseweg. Jeroen was bij Van Wijk aan het werk omdat er een storing was in de koeling. Hij was monteur en werkt zelf dus niet bij Van Wijk. Uiteindelijk werd hij gevonden in de koelcel.
 

VOETBAL Voetbal was voor Jeroen zijn lust en zijn leven. Zijn beste vrienden speelden bij SVF Cothen en ook had hij een relatie met een van de speelsters uit het dameselftal. "Zijn droom was een basisplaats in het eerste, maar dit was hem niet gegund als gevolg van een langdurige blessure."
 

ONGELUK MET PRAALWAGEN Jeroen was ook onderdeel van de Cothense vriendengroep die vorige maand betrokken was bij het verkeersongeluk met een praalwagen in 't Goy. Ruim tien jongeren raakten (licht)gewond toen ze met hun carnavalsvoertuig over de weg reden en een balk afbrak. Of hij een van de gewonden was, is niet bekend.

De carnavalsoptocht van afgelopen weekend in Cothen ging ook langs het huis van Jeroen. Toen de praalwagens langs zijn huis reden, doofden ze uit respect hun lichten. (bron: RTV Utrecht)
 

advertentie
advertentie