SVL 1 - GRC-14 1

24 februari 2019 om 11:26 Sport/sport Deel je nieuws

SVL – GRC-14

Zaterdag 23 februari 2019.

SVL speelde afgelopen zaterdag tegen GRC-14 en speelde gelijk met 2-2. In deze wedstrijd had zeker meer in moeten zitten voor SVL. SVL kwam twee maal op voorsprong en Rik van Leeuwen miste nog een penalty wat hem zelden is overkomen. En de goed spelende Kevin van Leeuwen moest in de 75e minuut met een rode kaart het veld af. Maar de stand 2-2 kwam niet in gevaar en moest SVL toch nog tevreden zijn met de 2-2. Bij SVL ontbraken Walter Cremers, Alex van Eem, Geert Willem Merkens en Danny Kuijer.

In de 5e minuut was Rik van Leeuwen heel dicht bij de 1-0 maar zijn ingeschoten bal werd door een speler van GRC-14 tot corner getikt. De keeper van GRC-14 kreeg in 21e minuut een gele kaart hij duwde een speler van SVL buiten de lijnen tegen de grond en maakte ook nog hands. Maar in de 25e minuut maakte Ali Alkan uit een goede aanval 1-0 en dat was dik verdiend. De 36e minuut maakte Roben Schenk een overtreding binnen de lijnen en dat betekende een penalty voor GRC-14 die ook werd benut al stopte Paul Emons de bal in de eerste instantie, maar hij werd toch nog ingetikt. Dus de rust ging in met een gelijke stand 1-1, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 51e minuut nam Willem Baaij een corner deze werd door Bastin Hofman doorgekopt en Selçuk Albayrak kopte de 2-1 in voor SVL. SVL kon in de 61e minuut op 3-1 komen maar het toegekende penalty werd door Rik van Leeuwen op de paal geschoten maar de terug springende bal werd daarna door Rik van Leeuwen ingeschoten maar het doelpunt werd afgekeurd wegens twee maal raken van de bal door dezelfde speler zonder tussenkomst van Andre speler. Maar in de 66e minuut was het misverstand in de verdediging waarop een aanvaller de bal zomaar tegen de touwen kon schieten en dat was jammer genoeg 2-2. Kevin van Leeuwen Werd na een overtreding in de 75e minuut met een rode kaart van het veld gestuurd. De 84e minuut werd Willem Baaij gewisseld en kwam Koen van Dijk het veld in. Op het laatst in de 90e minuut kreeg Selçuk Albayrak nog een gele kaart. Aankomende dinsdag avond speel SVL thuis tegen Zwaluwen 30 uit Hoorn voor de beker aanvang 20.00 uur.

Opstelling SVL: Paul Emons, Roben Schenk, Bastin Hofman, Kevin van Leeuwen, Bart Bruijne, Rik van Leeuwen, Wouter van Hoof, Mitchel de Vaal, Willem Baaij (Koen van Dijk), Ali Alkan en Selçuk Albayrak.