Prins Dijkie, de Raad van Elf en de hofdames
Prins Dijkie, de Raad van Elf en de hofdames Kaieschaiters

Kaieschaitersfeest voor alle leeftijden

24 februari 2019 om 07:33 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Het karnaval staat voor de deur en de Kaieschaiters zijn er trots op te vermelden dat het programma echt voor iedereen is. Van 1 tot 110 jaar oud; iedereen kan een moment vinden in het overvolle programma.

Het begint allemaal op vrijdag 1 maart om 19.30 uur. De tieners trappen af met de Jeugd Karnavalsdisco. De entree is gratis en de consumptieprijzen zijn aangepast.

Op zaterdag 2 maart is de Waikse Optog. Een enorme stoet aan praalwagens trekt door Wijk. Om 11 over half 1 wordt gestart op de Geerweg en via de Geer, de Heul en de Engk gaat het richting de Leutbunker voor de instuif en prijsuitreiking. Dit jaar voor het eerst in de Waikse Optog Live muziek op de Prinsenwagen met One Two Trio. Om 20.00 uur gaat de zaal open voor het grote Openingsbal met Theo Mezz en Helemaal Hollands.

Zondag 3 maart is het om 10.30 uur tijd voor het Kinderkarnaval met de One Two Trio Kindershow. Gratis entree voor de kleintjes en hun begeleiders. De zaal is om 10.00 uur open. Zondagmiddag rijden de Kaieschaiters mee in de Optocht van Odijk. Het Noppesbal volgt 's avonds met Live on Stage voor de derde keer Wipneus en Pim.

Maandag 4 maart is de laatste dag van het Waikse Karnaval. Vanaf 14.00 uur is, terug van weggeweest, het Senioren Karnaval. Geheel verzorgd en optredens op het podium. Alle ouderen en begeleiders zijn uitgenodigd. En dan is alweer de slotavond met BZB en Pater Moeskroen.

De voorverkoop is in volle gang, via www.kaieschaiters.nl en bij de VVV. Kom je ook bij een van de festiviteiten in de Leutbunker (korfbalhal) op Mariënoeve! Zie voor meer informatie www.kaieschaiters.nl of 't Groentje/Wijks Nieuws

advertentie
advertentie