Afbeelding
Kaieschaiters

Senioren vieren Karnaval

20 februari 2019 om 07:54 lokaal

Oude traditie is weer terug

WIJK BIJ DUURSTEDE Op maandagmiddag 4 maart organiseert karnavalsvereniging De Kaieschaiters in samenwerking met W.A.B.O. een groots Senioren Karnaval. In de grote Leutbunker op Sportpark Mariënhoeve zullen de deuren om 13.00 uur open gaan zodat iedereen op tijd binnen kan zijn.

Deze gezellige middag is bestemd voor alle ouderen in onze gemeente, maar natuurlijk zijn mantelzorgers en aanhang ook van harte welkom. De entree, hapjes en drankjes zijn deze middag volledig gratis.

VERVOER Als het nodig is, kunt u ook gebruik maken van het vervoer dat geregeld is. Vanaf 12.45 uur rijden er bussen vanaf het Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Ook is het mogelijk om op te stappen bij het Huis van de Gemeente aan de Steenstraat om 13.0 uur.

COTHEN Bij voldoende animo vanuit Cothen is het mogelijk om de bus daarlangs te laten rijden. Als u in Cothen opgehaald wilt worden, kunt u contact opnemen met mevrouw Hartog, haar telefoonnummer is 06 46108457.

MINDERVALIDE VERVOER Bent u mindervalide? Of maakt u gebruik van een rolstoel, dan is het mogelijk dat u opgehaald wordt met mindervalide vervoer. U dient zich hiervoor aan te melden bij initiatiefnemer Sjaak van Rooijen op telefoonnummer 06 14583225. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

ARTIESTEN Tijdens deze middag zullen er diverse artiesten optreden. Zo zullen onder andere Theo Mezz, Reggie Bruinier en de Schellebellen op het grote podium verschijnen. De Leutbunker zal deze middag volledig ingericht zijn voor senioren en er is voldoende zitgelegenheid aanwezig.

De Kaieschaiters zorgen voor voldoende hapjes en drankjes. Zorgt u voor een gezellige middag en komt u leuk verkleed? Na afloop van het feest, rond 16.00 uur, rijden de bussen weer langs de opstapplaatsen.

TROTS EN BLIJ In samenwerking met initiatiefnemer Sjaak van Rooijen en diverse sponsoren is het mogelijk geworden om deze middag voor u geheel kosteloos te organiseren. De Kaieschaiters zijn trots en blij dat dit evenement terug is in het programma. Hiermee biedt de vereniging tijdens het Karanavalsweekend feest voor heel jong tot heel oud.

PROGRAMMABOEKJES Het afgelopen weekend zijn de programmaboekjes van het Kaien Karnaval 2019 huis aan huis bezorgd. Zaterdagavond was het Boerenbal, traditiegetrouw twee weken voor het grote Karnavalsweekend, De opwarmer is geweest, nu is het tijd om naar het grote karnavalsweekend toe te werken.

KARNAVALSWEEKEND Het programma is klaar, de voorbereidingen zijn in volle gang en de Kaieschaiters hebben er heel veel zin in. Vrijdag 1 maart is de jeugd karnavals disco, zaterdag 2 maart de grote optocht en het openingsbal, zondag 3 maart kinderkarnaval en het Noppes bal en maandag 4 maart de seniorenmiddag en het Vuige maandagbal. Het hele programma is volgende week te zien in het Wijks Nieuws en op www.wijksnieuws.nl

advertentie
advertentie