Maak bij Lions Levefanum kennis met thrillerauteur Ronald van der Pol

5 februari 2019 om 20:30 lokaal Deel je nieuws

Op 20 februari zal Ronald van der Pol bij Lions Levefanum verhalen over zijn hobby, het schrijven van thrillers. Er zijn reeds 4 boeken van hem verschenen.

Ronald is op 18 maart 1962 geboren in Driebergen en woont in Wijk bij Duurstede.

Al ruim 30 jaar is hij werkzaam in de financiële sector maar heeft daarnaast altijd een passie voor kunst en cultuur gehad. Al lange tijd koesterde hij de wens om zelf te gaan schrijven en in 2008 heeft hij dat omgezet in daden.  “Als mensen enthousiast reageren op mijn nieuwe boek, gegrepen zijn door het spannende verhaal en het in één adem uitlezen, dan word ik daar blij van’’, zegt de auteur. Voor hem is het schrijven van misdaadromans een uit de hand gelopen hobby naast zijn werk. “Een spannend verhaal schrijven, daar houd ik van. Met verhaallijnen die bij elkaar komen en plotwendingen die je als lezer op het verkeerde been zetten.’’

Tijdens zijn presentatie zal hij vertellen over het proces van het schrijven. "Het begin en het eind is er, maar dan moet het nog worden gevuld. Dat betekent in de karakters kruipen van de hoofdpersonen, maar ook zorgen dat de details kloppen en dat het geloofwaardig blijft.” In juni 2018 verscheen De Blauwe Sleutel, de langverwachte opvolger van De Witte Generaal waarin wederom de rechercheurs Gerard van Dongen en Frank van der Linden in actie komen. 

Ronald heeft zich met De Blauwe Sleutel verder ontwikkeld als thrillerauteur met een vlot, verrassend en spannend geschreven misdaadroman waarin onverwachte plotwendingen je als lezer volledig op het verkeerde been kunnen zetten. Een waardige opvolger van De Witte Generaal.

Ronald hoopt op een interactieve presentatie die ongeveer een uur zal duren. Ook na de presentatie kunt u onder het genot van een drankje en hapje vragen stellen aan Ronald en tevens is er de gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren.

Lionsclub Levefanum nodigt u van harte uit om deze boeiende lezing bij te wonen op woensdag 20 februari aanvang 20:00 uur, inloop met koffie vanaf 19:45 uur. Plaats:Aegir Marine, Molenvliet 34, 3961 MVWijk bij Duurstede

De avond is gratis bij te wonen, wel graag aanmelden bij Levefanum@Lions.nl

advertentie
advertentie