Fysio Weustink werd in 2017 ondernemer van het jaar
Fysio Weustink werd in 2017 ondernemer van het jaar Ali van Vemde

Wie wordt Ondernemer 2019?

6 februari 2019 om 10:44 lokaal

Kom ook naar de BedrijfsBeurs Wijk in Bedrijf

WIJK BIJ DUURSTEDE Wie gaat Ondernemer van het Jaar worden? Stemmen kunnen niet meer worden uitgebracht en de jury zal de winnaars moeten gaan kiezen. Donderdagavond 7 februari zullen tijdens de BedrijfsBeurs Wijk in Bedrijf bij ReviusWijk door burgemeester Tjapko Poppens de winnaars bekend gemaakt worden in de categorieën Wijkse Onderneming, de Wijkse Onderneming met minder dan 5 fte en de Wijkse Winkelier 2019.

Ali van Vemde

Behalve de bekendmaking van de winnaars van de Ondernemersprijs staat er nog veel meer op het programma. Het begint al om 16.30 uur met de WOP (Werk Oriëntatie Project) presentaties van de TL leerlingen. Zij laten zien bij welke bedrijven in de omgeving zij stage hebben gelopen en wat hun ervaringen zijn. Ook de interactieve BedrijfsBeurs gaat om 16.30 uur van start. Meer dan dertig ondernemers uit de gemeente bieden de bezoekers een beleving die de moeite waard is. De BedrijfsBeurs sluit om 22.00 uur.

JAN VAN SETTEN Wat zeker ook de moeite waard is deze avond is het verhaal van gastspreker Jan van Setten. Hij weet op inspirerende wijze en met de nodige humor de toehoorders mee te nemen in het 'klantenbrein'. Hij schreef verschillende boeken, waaronder 'De Klantenfluisteraar', waarin hij uitlegt hoe het klantenbrein precies werkt. Het is een veelgevraagd spreker en geeft inzicht en inspiratie op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap en organisatieverandering. Hij praat vanuit zijn ervaring als commercieel en algemeen manager bij diverse grote bedrijven. Deze avond legt hij uit hoe klanten denken, oordelen en beslissen en wat er nodig is om de klant voor je te winnen. Om 18.30 uur zal gastheer Sven Baijens, directeur van ReviusWijk, de aanwezigen welkom heten en aansluitend vertelt Jan van Setten zijn kijk op ondernemen.

ONDERNEMERSPRIJS Na de lezing van Jan van Setten is het dan eindelijk zover: de officiële bekendmaking van de Wijkse OndernemersPrijs. Om 20.30 uur zullen de prijzen worden overhandigd. Wordt het PPC, Van der Sijs of Van Vliet Kastanjehout de opvolger van de winnaar van 2017, Fysio Weustink? Voor de Wijkse OndernemersPrijs voor bedrijven met minder dan 5 fte. In dienst komen De Nachtdijk, Den Hoed en Flair Design in aanmerking. Lindsey's Vis, Slagerij Zumbrink en Thuys in Wijk maken kans op de titel Wijkse winkelier van het jaar.

Het wordt een evenement dat u niet mag missen. Laat u verrassen door het aanbod aan Wijkse bedrijven, beleef de avond mee en ga vol inspiratie naar huis. Na de bekendmaking van de Wijkse OndernemersPrijs wordt de avond afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens de BedrijfsBeurs zullen diverse Wijkse horecabedrijven en cateraars aanwezig zijn met kleine hapjes. Tegen betaling van munten zijn deze te verkrijgen. Dit geldt ook voor de drankjes. De verkoop van de munten is bij de kassa op de begane grond in ReviusWijk.

advertentie
advertentie