Leerlingen spelen de musical
Leerlingen spelen de musical Janita Bos

Nominatie De Horn

25 januari 2019 om 13:53 lokaal Deel je nieuws

Onderwijsprijs De Horn voor Snowwhite

In oktober 2018 hebben alle leerlingen meegespeeld in de volledig in het Engels gespeelde musical 'Snowwhite and her lost dwarfs'. De twee voorstellingen zijn bijgewoond door meer dan 500 mensen en was één groot succes. De productie werd geregisseerd  door Simone Gijben en is ondersteund door de studenten van het Creative College uit Utrecht. Zij verzorgden het geluid, het licht en de opnames.

Het provinciebestuur van Utrecht en het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie heeft ons medegedeeld dat deze musical door de jury genomineerd is voor de Onderwijs voor de provincie Utrecht. Wat een fantastisch bericht, hier zijn we heel trots op!

Op dinsdag 19 februari 2019 maakt Mariëtte Pennarts, gedeputeerde van o.a. Cultuur in de provincie Utrecht, bekend wie van de genomineerden de prijs gaat winnen.

De prijsuitreiking vindt plaats vanaf 19.30 uur in het provinciehuis.

Met de hoofdrolspelers, ouders, leerkrachten en enkele kinderen gaan we op dinsdag 19 februari naar het provinciehuis om ons te presenteren. 'Snowwhite and her lost dwarfs'krijgt nog een vervolg. Een nominatie is al heel mooi, de prijs is een grote kers op de taart. We doen ons best.

advertentie
advertentie