Ouderen genoten van het Lions winterdiner
Ouderen genoten van het Lions winterdiner Lions Levefanum

Ouderen genieten van winterdiner

21 januari 2019 om 10:31 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Ruim 60 Wijkse ouderen waren afgelopen vrijdag de gast op het jaarlijkse winterdiner van Levefanum, Lionsclub Wijk bij Duurstede. De Wijkse dienst en leden van de Lionsclub haalden de ouderen halverwege de middag thuis op.

In het restaurant van het E&E gasthuis werden zij ontvangen met een kopje thee of koffie. Het vrouwenkoor de Lekkerbekken zong uit volle borst toen de glazen op tafel kwamen. De leden van de lionsclub deden alles om het hun gasten naar de zin te maken. Een aantal van de 'lekkerbekken' voerde een persiflage van "Til en Dien" op. Bij het zingen van Dorestad Ahoi serveerden de Lions een voortreffelijke Indische maaltijd. Gelaafd en voldaan keerden de ouderen rond half acht weer huiswaarts.

De lions bekostigen het winterdiner door de eendjesrace die op Koningsdag op de Kromme Rijn wordt gehouden. "In april kunt u weer loten voor deze eendjesrace kopen," vertelt organisator Jolien Netjes. "Wij hebben immers onze gasten bij het afscheid tot volgend jaar gewenst. Uw deelname aan de eendjesrace wordt erg goed besteed", besluit Jolien

advertentie
advertentie