Afbeelding
CV De Brienkneuters

Onthulling Kneuterblad

14 januari 2019 om 14:43 lokaal

55 jaar De Brienkneuters

COTHEN Zondag 13 januari is het nieuwe Kneuterblad onthuld door Prins Joop den 4e! Een bijzondere editie want De Brienkneuters vieren dit jaar het 55-jarig bestaan. De tent was al om 15 uur open en de mensen kwamen gestaag binnen lopen. Buiten was het weer niet zo best en dat was te merken, want er waren dit keer minder bezoekers.

Desondanks was de onthulling weer grandioos! Het is uiteraard moeilijk om elk jaar weer iets te bedenken om te knutselen. Prins Joop den 4e werd naar voren groepen en welkom geheten op Camping de Molen. Vervolgens werd een aantal vragen gesteld over de vereniging en over de camping. Heel bijzonder was dat ook het eerste Kneuterblad van 1976 er nog was. Ook hier was een vraag over. Na een goed antwoord mochten de Prins en zijn Adjudant de deuren van de caravan openen op de camping. En je raadt het al; bij de laatste caravan waarvan de deur werd geopend lag het nieuwe boekje. Iedereen was enthousiast over het jubileum Kneuterblad 2019.

Op naar het jubileum weekend van 26 januari. Als u nog geen kaarten heeft, deze liggen in de voorverkoop bij 't Vosje in Cothen.

Het carnavalsweekend vindt plaats in het weekend van 1 maart. De sleuteloverdracht is op woensdag 27 februari. Ook dit jaar is de verlichte optocht op vrijdag en op zaterdag 2 maart is het feest bij De Brienkneuters. Zie de website voor het complete overzicht.

advertentie
advertentie