Word jij de fitste ondernemer?

8 januari 2019 om 10:10 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Om het nieuwe jaar goed en sportief te beginnen hebben Daily-Fit en de OndernemersKring (OKW) iets leuks bedacht. Zij slaan de handen ineen voor een nieuw concept. Heeft jouw onderneming de meest fitte mensen in dienst of hebben jouw collega's net dat duwtje in de rug nodig om in topvorm te raken? Begin 2019 goed en schrijf jouw bedrijf in voor de challenge 'De Fitste Ondernemer van Wijk!'

De aftrap van 'De Fitste Ondernemer van Wijk 2019' is op 4 februari. Drie maanden lang werken ondernemers en zzp'ers bij Daily-Fit aan een gezondere leefstijl. Aan het begin en aan het eind van het traject wordt de conditie van de deelnemers beoordeeld. De ondernemers of onderneming met de grootste stijging wint de challenge!

Op 3 juni worden de winnaars van beide categorieën bekend gemaakt. Fitte werknemers hebben een hogere productiviteit en fitte zzp'ers worden minder snel ziek. Sporten is voor elke onderneming een 'must' geworden.

Meld jezelf en je collega's daarom aan en ga de strijd aan met andere ondernemingen uit Wijk! Of doe mee als eenmanszaak en versla je collega-zzp'ers. Meld je voor 21 januari aan bij de OndernemersKring Wijk bij Duurstede of Daily-Fit.

advertentie
advertentie