Uniek Seminar met Jan Pool en Walfried Giltjens over identiteitsherstel in 'De Haven'

2 januari 2019 om 08:48 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Ben je ook al jaren op zoek naar jouw identiteit? Veel mensen zijn er hun leven lang mee bezig. Voor de een is het zijn uiterlijk, voor de ander zijn huis, zijn sport, zijn facebook, zijn auto of zijn kleding. Je kunt het overal in zoeken maar het zal steeds weer op een teleurstelling uitdraaien. Jan en Walfried willen ons laten zien hoe je vanuit de intimiteit met God, jou identiteit in Christus mag leren kennen, waardoor jij ook Gods autoriteit mag ervaren in je leven. De dag, zaterdag 19 januari, start 9.30 en eindigt 17.00, kosten van deelname zijn €20,- inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.

DE DERDE HERSTELCURSUS Vanaf 2011 zijn wij in de Haven bezig met het begeleiden van herstel in mensenlevens. In 2011 hebben wij de 'Celebrate Recovery cursus' gegeven om mensen te helpen vrij te komen van hun verslavingen. In 2015 hebben wij de cursus "Op zoek naar waarden" gegeven om vrij te komen van scheef gegroeide patronen. Zaterdag 19 januari tijdens het seminar, willen wij u graag helpen met de vragen "Wie ben ik nu eigenlijk echt? Wat kan ik doen? Waar leef ik voor?" Wij willen u laten zien, wie u mag zijn in Christus.

Jan en Walfried zullen ons deze dag op een ontspannen manier meenemen in hun lessen over Intimiteit, Identiteit en Autoriteit. Tijdens deze dag zijn er ook mensen van de Pastorale Werkgroep en de Gebeds Werkgroep beschikbaar om met u apart in gesprek of gebed te gaan als u daar behoefte aan heeft. Wij zijn er van overtuigd dat deze cursus uw (geloofs)leven zal verrijken. Deze cursus is niet alleen voor leden van de Haven, ook bezoekers van buiten de Haven zijn hartelijk welkom.

Voor meer informatie en opgave kunt u terecht op de site www.hrtlinki.nl Ook kunt u uw mail voor opgave en info sturen naar secretariaat@gemeentedehaven.nl Telefonische informatie en reserveren kan ook via: 06-36 143 936. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet. Hartelijk welkom namens de Werkgroep Onderwijs.

advertentie
advertentie