Afbeelding
Ali van Vemde

Van Vliet blij met snel internet

21 december 2018 om 14:33 lokaal

LANGBROEK Dinsdag 18 december is het eerste internetabonnement in gebruik genomen van Delta buiten Zeeland. Dit gebeurde door het plaatsen van een Zeeuwse strandpaal op Zeeuws zand bij Van Vliet Kastanjehout. Tijdens een feestelijke ceremoniële handeling door Delta Telecom directeur Ludolf Rasterhoff en ondernemer Ernst-Jan Damen werd de strandpaal onthuld, onder het toeziend oog van wethouder Hans Marchal.

Ali van Vemde

Sinds het begin van dit jaar organiseerde Delta campagnes in 21 gebieden buiten Zeeland. Sindsdien kozen 10.000 klanten voor een internetabonnement bij Delta. Bij Van Vliet Kastanjehout is nu de eerste internetaansluiting in de Kromme Rijnstreek.

Eind mei werd bekendgemaakt dat het buitengebied van de regio Kromme Rijnstreek een glasvezelnetwerk zou krijgen. Meer dan de helft van de ongeveer 3500 huishoudens heeft zich ingeschreven voor een aansluiting, waarmee de vooraf gestelde voorwaarde is behaald.

BELANGRIJK VOOR GROEI Directeur Ernst-Jan Damen van Van Vliet Kastanjehout is blij met de nieuwe aansluiting. "Interactieve TV, video's streamen of foto's uploaden. Je hoeft thuis niemand uit te leggen wat de voordelen zijn van een snelle internetverbinding. Maar voor ons is een snelle en stabiele internetverbinding ook een hele belangrijke katalysator voor de verdere groei van het bedrijf." Tot nu liep het bedrijf vast op het versturen van grote bestanden naar klanten. Dit moest voornamelijk in de avonduren. Ook wethouder Hans Marchal is er blij mee. "Glasvezel is onmisbaar, zeker voor mensen met een bedrijf. Snel internet is een basisvoorziening."

Afbeelding
advertentie
advertentie