Fun2Go trailer fiets aangeschaft

21 december 2018 om 11:18 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Arbeidscentrum Vos van stichting Reinaerde heeft via het welzijnsbudget van de stichting een Fun 2 Go trailer fiets voor 4 personen aan kunnen schaffen via dealer Fietsdomein. Door middel van deze fiets kunnen wij als dagbesteding meer deel uitmaken van de maatschappij en dienstverlenende activiteiten ontwikkelen binnen Wijk bij Duurstede.

Op het arbeidscentrum werken mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. De werkzaamheden variëren van in- en ompakwerkzaamheden tot het verzorgen van mailingen en stickerwerkzaamheden voor bedrijven in de omgeving. Mochten er bedrijven zijn die klussen willen aanbieden aan arbeidscentrum Vos, komen zij graag op de fiets langs om de mogelijkheden te bespreken.

In het voorjaar van 2019 zal Arbeidscentrum Vos van stichting Reinaerde verhuizen van het industrieterrein naar het Feuniks gebouw aan het Walplantsoen. De combinatie van dichter bij het centrum en een fiets voor meerdere personen biedt ons het perspectief om meer naar buiten gericht te werken.

Sinds kort is het centrum ook een sorteer en inzamelingspunt van de stichting Babyspullen.nl geworden. Ze willen de fiets onder andere gebruiken om de babyspullen bij de inleverpunten op te gaan halen.

advertentie
advertentie