Dartvereniging Break Out zoekt vrijwilligers

19 december 2018 om 09:14 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Dartvereniging Break Out is op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten tijdens het organiseren van toernooien en clubavonden. Break Out is gevestigd op Sportpark Mariënhoeve, direct rechts onder aan de dijk.

Met zo'n 60 leden is Break Out een van de grootste dartverenigingen in de regio Utrecht. Elke dinsdagavond is de kantine open voor de wekelijkse clubavond. Iedere vierde zaterdag van de maand organiseert Break Out money toernooien waar darters vanuit de wijde omgeving op af komen voor een gezellige avond met mooie prijzen.

Om dit allemaal in goede banen te leiden is Break Out hard op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen. Denk hierbij aan bardiensten draaien of de wedstrijdleiding op je nemen. Affiniteit met darten is natuurlijk geen must! Houd je van gezelligheid en lijkt het jou leuk om je steentje bij te dragen? Mail dan jouw contactgegevens naar breakoutwijkbijduurstede@gmail.com Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om elkaar een keer te ontmoeten. Hopelijk tot ziens in de dartkantine!

advertentie
advertentie