Start jeugddarten

18 december 2018 om 09:03 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Dartvereniging Break Out, gevestigd op Sportpark Mariënhoeve, start vanaf vrijdag 4 januari met jeugddarten. Elke vrijdagavond vanaf 18.30 uur is de dartkantine geopend voor jongeren tot 18 jaar om gezellig te komen darten.

Onder begeleiding van ervaren darters kunnen de kinderen kennis maken met de sport. Break Out heeft van de gemeente € 250,- vuurwerkgeld ontvangen. Hiervan worden materialen gekocht, zodat de jongeren hier gratis gebruik van kunnen maken tijdens de jeugdavonden. Denk hierbij een complete dartpijlsetjes. De eerste drie deelnames zijn gratis. Daarna kan er € 2,50 per keer worden betaald of jeugd kan lid worden voor € 26,- per jaar.

Inschrijven kan elke vrijdagavond vanaf 4 januari van 18.30 tot 19.00 uur. Start is om 19.00 uur. De eerste drie keer is de deelname gratis en is er een drankje voor de jongeren. Het gebruik van materialen is gratis. Ouders zijn welkom, maar let op: tijdens het jeugddarten wordt er geen alcohol geschonken in de kantine. Mocht je je alvast willen aanmelden, stuur dan een mail naar: breakoutwijkbijduurstede@gmail.com Hopelijk tot 4 januari!

advertentie
advertentie