Gezina van den Bos zal op Kerstochtend optreden
Gezina van den Bos zal op Kerstochtend optreden Gezina van den Bos

Kerstfeesten in ‘De Haven’

12 december 2018 om 17:41 lokaal Deel je nieuws

Op Kerstavond 24 december en kerstochtend 25 december zijn er feestelijke bijeenkomsten in Baptistenkerk “De Haven” in Wijk bij Duurstede. Met mooie muziek, filmpjes, traditionele kerstliederen en chocomel.

Kerstnachtdienst

Op Kerstavond, 24 december, is er een Kerstnachtdienst met als thema “Waarom vieren we Kerst?”. Alle mensen lijken rond Kerst meer verbinding met elkaar te zoeken en iets voor elkaar te willen betekenen. In Kerstfilms veranderen notoire vrekken zelfs in vrijgevige mensen. In deze Kerstnachtdienst ontmoeten we (live en via filmpjes) inspirerende mensen die ook iets voor mensen willen doen, het hele jaar door. Ook God is het hele jaar door solidair met mensen. De naam van het Kerstkind is behalve Jezus dan ook “Immanuel” en dat betekent “God is met ons”. Dat is waarom we kerst vieren! De Kerstnachtdienst begint om 20.00 uur met inloop met chocomel, glühwein, kerstbrood en een goede doelenmarkt. Het programma is van 21.00 tot 22.00 uur. Locatie: Remus 4 (Revius), Wijk bij Duurstede.

Kerstochtend

Op Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december, is er een interactieve gezinsdienst met muzikale medewerking van gospelzangeres Gezina van den Bos, waarin traditionele kerstliederen worden afgewisseld met eigen geschreven (kerst)liederen. Gezina is bekend van de Opwekkingsband en haar albums ‘Trust’ en ‘De hemel weet het’. Samen met haar muzikale begeleiders brengt ze een liedjescabaret met een lach en een traan. “Kerst is feest! Chaos! En nog veel meer leuke dingen, maar soms ook eenzaamheid en verdriet. We gaan samen op zoek naar de reden voor dit feest”, zo vertelt Gezina over haar programma.

De Kerstdienst begint met inloop met koffie, kerstbrood en een goede doelenmarkt vanaf 10.00 uur, het programma begint om 10.30 uur. Locatie: Remus 4 (Revius), Wijk bij Duurstede. Er is opvang voor kinderen onder 6 jaar.

Iedereen is van harte welkom! Meer informatie: www.gemeentedehaven.nl of Facebook ‘Baptistengemeente De Haven’.

 

advertentie
advertentie