Kerstconcert Face to Face

15 december 2018 om 08:49 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Zondag 23 december is het jaarlijkse kerstconcert van het Face to Face koor onder leiding van Tom van Ginkel. Nieuwe kerstliederen zullen er klinken afgewisseld met bekende melodieën, van pop tot klassiek, van luister tot swingnummers. Een zeer gevarieerd repertoire met als thema: The Spirit of Christmas. Het koor wordt begeleid door hun eigen combo bestaande uit: Marlie Bosman op klarinet, Maaike van Ginkel op percussie en Marijke van Ginkel op saxofoon.

Ieder jaar bied Face to Face op de zondag vóór de kerst, aan alle inwoners van Wijk bij Duurstede en omstreken een kerstconcert aan. Dit jaar vindt dit plaats op een bijzondere moment, precies op de dag vóór het kerstfeest. Een beter moment is niet denkbaar om in deze vaak hectisch tijd, waar weinig momenten van rust te vinden zijn, even weg te kunnen dromen in de prachtige muziek. Dit concert is hopelijk voor vele een rustpunt om in die sfeer van kerstmis te komen. De sfeer van hoop, liefde en geluk maar ook de zorg voor je naaste, loopt als een rode draad door het concert.

De toegang voor het concert is gratis.Aan het eind is er een collecte voor de onkosten. U bent van harte welkom. Zondag 23 december in de R.K. kerk St. Johannes de Doper.

advertentie
advertentie