SVL 1 - GGVZ 1

9 december 2018 om 10:53 Sport/sport Deel je nieuws

Deel 2

Tien minuten na de rust werd het 2-0 door Ali Alkan. Hij omspeelde twee verdedigers en schoot van ver raak. In 58e minuut schoot Selçuk van dichtbij over. VVGZ begon behoorlijk aan te dringen en dat noopte Geert-Willem tot zeker wel vijf keer heel goed en adequaat op te treden. Dat ook de verdediging soms flink aan de bak moest om geen doorgang te verlenen en waardoor er dan een slippertje ontstaat ondervond Roben Schenk; hij zag ook een gele kaart. SVL speelde goed op dat moment en had de wedstrijd onder controle. In de 67e minuut kwam Koen van Dijk de hardwerkende Mitchel de Vaal aflossen en in de 81e minuut kwam Willem Baaij erin voor Wouter van Hoof die eindelijk weer terug was. De misser van de dag schreef Koen van Dijk op zijn conto door een bal een minuut voor het einde niet in het lege doel te schieten maar hoog over.  Na vijf verloren partijen was er eindelijk weer winst voor SVL en dat was verdiend en nodig want het was naar beneden kijken of omhoog en dat laatste heeft tot gevolg dat de ploeg stijgt naar plaats 8 op de ranglijst. Beide ploegen wisselde twee keer en er was voor SVL één gele kaart en voor VVGZ waren er vier.

De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop is aanstaande zaterdag in Dordrecht tegen Oranje Wit. Oranje Wit staat op de zevende plek, SVL op een achtste plek, dus dat wordt een serieuze wedstrijd.